logo

Őserő

Nagy test, nagy élvezet!
Az Őserő Története

Az Őserő (Ancient Power) story!

A Story folyamatosan bővül!!!

 

2011-ben, az „Utolsó emberig” gálán feltűnt egy hosszú hajú, pocakos és mégis rendkívül dinamikus birkózó Ozzy Spencer. Royal Rumble mérkőzésen mutatta meg tudását, bár akkor még csak HCW Dojo tanítvány volt, képességei, küzdősportos múltja hatékonynak bizonyultak, s azzal, hogy fegyverként használja fenekét és pocakját, gyorsan a közönség kedvencévé tette!

A Doktor és KWP is úgy vélte, alkalmas olyan szerepkörre, mely őket mint tulajdonosokat előrébb viheti, próbálták felhasználni gonosz céljuk eléréséhez, ám lelkének és szívének erejét megtörni nem lehetett, így mindinkább kilátástalanabb mérkőzéseket adtak neki, volt, hogy saját társa árulta el és dobta martalékul az ellenfeleknek. (Ez volt Ted Wellington, aki ma Nitro-val alkot csapatot)

Ekkor lépett elő a színfalak mögül (2012 Megszállás gála) egy régi barátja, Pappa George, aki már nem tudta nézni a kiváló harcos folyamatos megalázását, és kitámogatta a ringből a sérült Ozzy-t. Kettejük munkájának hamar meglett a gyümölcse, egy még gyorsabb, még hatékonyabb harcos küzdött a ringben!

2013 Áttörés gála. Ozzy Spencer vs. Grizzly Davidson mérkőzés, melynek a tétje az volt, hogy Grizzly meg tudja e tartani állását a HCW-ben, erősen rezgett a léc és végül Ozzy diadalmaskodott. A meccs végén Ozzy kezet nyújtott Davidson felé ám ezt a szándékát Grizzly elutasította. Ezek után a Doktor és KWP pellengérre állították az erős medvét, és Yan Colbyval kellett újabb mérkőzést vívnia ám ezúttal táncban, melynek tétje már komolyan az volt, marad e Grizzly az állásában? Ezt a táncot a party őrült peckes francia elveszítette!

Yan Colby dühében megtámadta a medvét, ám ekkor érkezett Ozzy Spencer és Pappa George, elkergetve Colby-t és segítőjét Bélát.

Ekkor Grizzly Davidson már elfogadta Ozzy Spencer felé nyújtott kezét és megalakult hivatalosn is az Őserő, azaz az Ancient Power Tag Team!

 

Ám ezzel a történetnek még koránt sem volt vége! Bár a 2012-es Véres November gálán Yan Colby és az akkor debütáló Béla csúnyán elintézték Ozzy-t és Pappa George-ot, látva levő volt, Yan és Béla nem alkotnak működőképes csapatot, Colby folyamatosan marta Bélát, amit a hivatalosan fotós szerepkörben működő közönség kedvenc nehezen, ám méltósággal viselt.

Ám a New Hungary formáció megalakulásakor (Kent, Zafar, Valerie, Colby és Angelfyre) Béla felháborodott, miképpen állhat egy ilyen társaságba be Colby, elárulva a HCW-t, eddigi kenyéradóját? Eme kérdését a 2013-as Véres November 4 gálán tette fel, leárulózva és alaposan felpofozva a franciát, ám a pofonra Kent rúgása volt a válasz és Zafar egy machete-vel előbb leütötte Bélát, majd amikor a többiek felemelték a tehetetlen ájult embert, levágta szakállát! Ekkor rohant be a HCW Originals, azaz Icarus, Dover, Corvus és kikergették a külföldi latrokat, nyomukban kocogott Pappa George, aki azonnal kimentette a ringből Bélát és a mentősökhöz támogatta. Cserébe a megmentett Béla segítséget nyújtott az Őserő soros meccsén, övmérkőzéshez segítve azokat! Így egészült ki a hangulatfelelős mókamesterrel, aki szükség esetén akár birkózik is, az Őserő!

 

És a történetnek még ezzel nem értünk a végére…

2014. Dicsőség napja! Már Februárban tudni lehetett, hogy Grizzly Davidson külföldi elfoglaltságai miatt nem tud minden alkalommal jelen lenni a mérkőzéseken. Pappa George rendkívül sokat törte a fejét, ki az, aki segítségére lehet a csapatnak, ám tovább lendít a hangulaton? A kérdés megválaszolását az utolsó pillanatokig titkolta és nem kis meglepetést okozott a rajongóknak, akik pozitívan reagáltak az új ember szereplésére.

A külföldről szerződtetett birkózó, már két alkalommal is megmutatta tudását a HCW-ben, egy hardcore mérkőzésen Dover ellenfeleképpen, és a 2014 Áttörés gálán a Rock n’ Wrestling formáció ellen.

Sokoldalúságáról, profizmusáról, szívéről és kitűnő humoráról tanúságot téve!

A gálát követően Pappa George egy metamorfózison esett át, kivirult, mert rájött, hogy a nagy emberek gyönyörűek, szépséggel és tartalommal töltődnek fel, így nevét innentől kezdve Gyönyörű Györgyre változtatta!!! Mivel mindig gyönyörű akar lenni, kiegészítésképpen maga mellé vette a Plus Size Modell Vivient, aki mellesleg sminkese képpen is működik!


Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.